Betaling med kreditkort hos itpilot

Sikker Betaling:

Når du betaler med kreditkort, bliver alle dine data er krypteret / kodet, når de sendes til PBS - det betyder, at ingen kan misbruge dit kort data.
Kryptering sker med 128-bit SSL-kryptering, der anvendes i de fleste web-butikker.

Indtastning af kortoplysninger:

Du skal være opmærksom på, at transaktionen kan tage op til 15 sekunder, og du bør ikke lukke din browser.
Når dit kort er blevet kontrolleret og godkendt hos PBS, modtager vi en e-mail med oplysninger om betalingen.
Så sender vi en ordrebekræftelse til dig på den e-mail-adresse, du har opgivet.
Hvis transaktionen ikke er godkendt af PBS vises en side, hvor du kan prøve igen.

Indtastning af kortoplysninger:

Kortnummer og udløbsdato på forsiden, (kortnummer indtastes uden mellemrum.)
Udløbsdatoen er opført i de to "udløbet måned / år" felter.
Kontrolcifre er de 3 numre, der står for sig selv på bagsiden af kortet.

Mit kort er afvist:

Hvis dit kort er afvist, kan du vælge at forsøge igen, eller at annullere ordren.
Hvis kortet er afvist gentagne gange, kan du kontakte os eller din bank.

Når vi hæver penge?:

Ved køb med Dankort / Visa hæver vi ikke pengene, før varen afsendes fra os.
(Læs om sikkerheden af kreditkort.)

Vi accepterer følgende kreditkort:

Vi accepterer følgende betalingskort i vores online shop: Dankort, E-Dankort, Visakort, Visa Electron, MasterCard, Maestro, JCB og American Express.

Dankort eDankort VisaVisa electron Mastercard Maestro jcb American express