Hvordan flytter jeg mit domænenavn til itpilot?

.dk domæne
Hvis du vil flytte et .dk domæne til itpilot, skal gå ind på http://www.itpilot.dk/domaenechecker?search=bulktransfer
Efter bestilling vil du modtage en e-mail fra dk-hostmaster, hvor du skal godkende flytningen. Når du har gjort dette, kan vi flytte dit domæne til vores server.

.com .net .org .info .biz .name
Når du flytter et domænenavn af en af ovennævnte typer skal du oplyse os om din "AUTH KODE", som du kan få hos din nuværende udbyder.
Du bedes sende koden til support@itpilot.dk Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , sammen med oplysninger om domænenavn og ordrenummer.