1) Åben Outlook på computeren hvor kalenderen skal deles fra.

a) Benyt navigationsruden til venstre på skærmen til at navigere til "kalender".

b) Højreklik på ”Kalender” under ”Mine kalendere” og vælg ”Egenskaber”.

c) Klik på fanen ”Folder sharing”.

d) Derefter på ”Add…”.

e) Vælg hvem kalenderen skal deles med indtast derefter e-mail eller find kontakter gennem ”Address Book” afslut med ”OK”.

f) Vælg hvilken funktion personen du vil dele kalenderen med skal have.

2) Åben Outlook hos brugeren som skal modtage kalenderen og højreklik på ”Postkasse – dit navn” i navigationsruden til venstre og klik derefter på ”Egenskaber for ”Postkasse – dit navn”.

a) Klik på fanebladet ”Folder mapping”.

b) Klik på ”Configure”.

Klik på ”Add”.

d) Indtast e-mail-adressen på brugeren hvis kalender du vil modtage afslut med at trykke ”OK” ved hvert vindue for at lukke det og gemme ændringer.

3) Benyt navigationsruden til venstre til at gå til kalender.

a) Vælg den delte kalender

b) Du kan nu benytte den delte kalender i forhold til de rettigheder du er blevet tildelt i 1.f