Hvilke muligheder har jeg for at dele min Kerio Connect Webmail kalender?

Dette er en guide til deling af Kerio-kalenderen. Kalenderen kan deles, så den er tilgængelig for andre brugere.

1. Åben din foretrukne webbrowser (f.eks. "Google Chrome", "Firefox", ”Internet Explorer” eller lignende).

2. Gå til siden http://mail.dit-domæne.dk - hvor dit-domæne erstattes af dit eget domænenavn. Log ind på den konto, hvor du ønsker at oprette en delt kalender. Når du er logget ind, klikker du på kalender-ikonet:

3. Under MINE KALENDERE klikkes på trekantsikonet ved den kalender du ønsker delt. Klik herefter på "Deling". I eksemplet herunder, er denne kalender navngivet Brugernavn:

4. Klik på ikonet  for at dele din kalender med andre brugere.

A. Indtast mail-adressen på den bruger som du vil dele din kalender med. I eksemplet herunder er anvendt Test@dit-domæne.dk .

B. Vælg den rettighed som brugeren skal have over din kalender:
    Reader kan se/læse dine kalender-begivenheder.
    Editor kan se/læse, ændre og oprette kalender-begivenheder.
    Owner kan se/læse, ændre, oprette samt slette kalender-begivenheder i din kalender.

C. Gem dine indstillinger og afslut ved at klikke på knappen Save.

5. Log ind på kontoen til den bruger, der skal kunne tilgå kalenderen - samme fremgangsmåde som i pkt. 2 herover.
    Klik på tandhjulet til højre for PERSONER og sæt flueben (  ) i den kalender, som brugeren skal tilgå. Afslut ved at klikke på knappen "Save".

Det er nu muligt for brugeren af tilgå den delte kalender.