Håndtering af spam i Webmail

I Kerio webmail er det lettest, at selv lære serveren hvad der er ”spam” og hvad der ikke er ”spam”. Det gør du ved at markere de spam mails du for ind i din indbakke som spam. Det vil sige at du ikke skal slette dine spam mails, hvis du bare nøjes med at slette dem, lære serveren ikke hvad der er spam og hvad der ikke er. Så du vil blive ved med at få spam mails i din indbakke, hvis du bare sletter dem. Du markere mails som spam ved at højre klikke på spam mailen og vælge spam som vist på billedet nedenunder. Så ligger serveren selv mailen i din spam mappe og den lære efterhånden hvilke mails der er spam og hvilke der ikke er.

Right-click-menu