Håndtering af spam i Outlook

I Outlook er der en kategori der hedder ”Postmapper” I den kategori er der en mappe der hedder uønsket e-mail. Det er der alle spam mails som serveren fanger, vil ligge. Men alt det serveren ikke fanger, kommer ud i din normale indbakke.
Det du kan gøre for at forhindre at der kommer spam mails i din normale indbakke er at trække de spam mails du får i din indbakke hen i uønsket e-mail. Ved at gøre det lære du serveren hvilke mails der er spam, så den selv kan sortere dem.
Mange vælger bare at slette de spam mails der ender op i indbakken, men så lære man ikke serverene at sortere dem. Og så vil der blive ved med at komme spam mails i din indbakke.
Nedenunder er der vist et billede af hvor uønsket e-mails ligger henne.

Spam-handeling