Hvordan opsætter jeg Kerio på min iPhone?

Følg nedenstående vejledning for at opsætte Kerio Connect Mail på din iPhone.

De følgende oplysninger skal bruges under opsætningen:

• E-mail-adresse
  • Adgangskode
  • Brugernavn
  • Navn på mailserveren

Hvis din e-mail-adresse fx er test@domænenavn.dk, vil dit brugernavn være "test" og navnet på mailserveren vil være "mail.domænenavn.dk" (uden gåseøjne).

Vigtigt: Hvis din e-mail-adresse er på et andet domæne end mailserveren (fx test@mitdomæne.dk på serveren mail.domænenavn.dk(Shared hosting løsning)), skal du bruge hele e-mail-adressen som brugernavn. Dette er dog normalt ikke tilfældet.

1. Under "Indstillinger" og "Mail, Kontakt og Kalender" vælges "Tilføj konto". Kontotypen skal være "Exchange".

2. Her skal e-mail-adresse, password og evt. en beskrivelse udfyldes.

4. Serveren forsøger nu at finde mail-servernavnet, men det skal angives manuelt - fx 'mail.domænenavn.dk' (Domain, skal være tomt).

5. Nu er kontoen opsat, og her skal vælges, hvad der skal synkroniseres. Som standard synkroniseres både e-mail, kontakter og kalender.

6. Når kontoen er opsat, kan man gå tilbage og vælge, hvor mange dage tilbage i tiden der skal synkroniseres. 1 uge er standardværdien og er det anbefalede antal dage.