Hvordan sletter jeg den lokale cache?

Hvis du oplever fejl af typen "Mappesættet kunne ikke åbnes", kan det være et tegn på, at der er et problem med den lokale cache på computeren. Cachen indeholder en lokal kopi af alle dine mails, men der kan opstå konflikter mellem de lokale mails og de mails, der befinder sig på serveren. Fejlen i cachen kan eksempelvis opstå, hvis computeren lukker ned efter en fejl.

Inden du sletter cachen, bør du dog prøve at genstarte Outlook i første omgang. Og bagefter genstarte computeren - og herefter åbne Outlook igen. Fejlen kan nemlig også skyldes, at din Kerio Outlook Connector ikke er blevet automatisk opdateret til en version, der passer med mailserveren.

For at slette cachen gøres følgende.

1. Luk ned for Outlook og åbn Kontrolpanelet. Tryk herefter på Post (Kan også hedde Mail) og vælg "E-mail-konti"

Step 1

2. Vælg "Rediger" og vælg fanen "Maintenance". Tryk dernæst på knappen "Empty" for at tømme cachen. Vent et øjeblik, mens cachen renses. Åbn herefter Outlook igen. Hvis Outlook åbner korrekt, vil Kerio Outlook Connector gå i gang med at synkronisere dine mails, kalenderbegivenheder, opgaver og kontakter. Det kan tage et stykke tid, hvis du har mange elementer.

Step 2

Hvis der opstår en fejl om, at programmet er i brug, kan du åbne joblisten med CTRL+SHIFT+ESC og afslutte Kerio Outlook Connector under "Processer" ved at højreklikke på processen "Kerio Outlook Connector". Prøv herefter igen med trin 2.

Step 3